Wat we doen.

Omdat we met een compleet dienstenpakket werken en snel in jouw materie zitten, voelt een samenwerking met ons als je eigen reclameafdeling. Maar dan extern. Online marketing, grafisch ontwerp, tekstschrijven en content management.

Op zoek naar een wauw-effect voor de juiste en vooraf heldere prijs? Van het opmaken van een kleine advertentie in een uur, of een complete landingspagina met tekst en beeld in een dagdeel. We geven je een prijs en een levertijd en gaan aan de slag.

Branding.

Branding gaat over het verbinden van merken met mensen en andersom.

Het doel? Pop-ups in het hoofd van de doelgroep. Omdat dat ondersteunend werkt voor de rest van je marketingactiviteiten en je hiermee bouwt aan de waarde van je merk. Merkwaardig? Valt wel mee. Concreet is branding iets dat je kunt toepassen bij alle interacties met klanten. Een stukje vormgeving en een passende tekst, per medium anders toegepast. Een paar ingrediënten die we hierbij kunnen inzetten: een strategische brandplanning, een scheut storytelling en positief-creatieve denkwijze.

Een doosje merchandising en een stapeltje communicatieconcepten. Samen kunnen ze bijdragen aan het gevoel dat het merk oproept bij de consument. De vraag is: wat zou dat gevoel moeten zijn? Want daar begint ons plan van aanpak.

Geen zin in een heel uitgebreid plan? Geen probleem, we kunnen ook alleen de uitvoering doen.

Huisstijlen.

Het logo is de eerste handdruk van je merk. Een slecht logo is net als een klef handje.

Daarom beginnen we met een goed gesprek. Wij weten wat we nodig hebben om ons werk goed te kunnen doen. Met goede vragen komt dit boven tafel. Persoonlijk of digitaal, wat je zelf het liefst hebt.

Dan maken we een aantal ontwerpen en laten je zien hoe je kunt spelen met kleur en lettertype. En hoe dit eruit ziet op je website. Maar ook hoe we het logo kunnen vertalen naar andere huisstijl elementen en huisstijl dragers. Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, en promotiematerialen. Helemaal afhankelijk van wat je nodig hebt.

We trekken de huisstijl ook helemaal door in je online communicatie zoals Facebook en Instagram. Het wordt de rode draad van jouw branding.

Magazines.

Zowel je on- als offline uitingen zijn een visitekaartje voor jouw bedrijf, project of organisatie.

Bij offline uitingen werkt het anders dan online. De factor tijd maakt dat een lezer van een magazine of brochure echt even stil kan staan bij wat hij ziet. Dat moet er goed en verzorgd uitzien qua opmaak, inhoud en kleurgebruik.

Mits goed uitgevoerd, kan het een brug van betrokkenheid vormen van de lezer naar jouw merk of organisatie. Studio Freeke is expert in het maken en ontwerpen van magazines en brochures. Los van de inhoud weten we alles te vertellen over papiersoorten, formaten, vouwconstructies, handige minifolders of gewoon een dubbelgevouwen A4’tje.

Je kunt trouwens bij ons terecht voor al je drukwerk. Ontwerp, opmaak, teksten en levering.

Studio Freeke werkt snel en goed. Ze zijn helder in de communicatie en snappen wat de klant wil als eindproduct. Ik ben dan ook erg blij met mijn website, dank daarvoor!

Ilona Heijblom – Heijblom Arbeidsdeskundig Advies

Websites.

Websites moeten professioneel zijn en goed werken. En dat kan ook gewoon voor een schappelijke prijs.

Na overleg sturen we je een offerte met een goede balans tussen prijs en kwaliteit. We werken met WordPress en zorgen dat je jouw website na oplevering zelf kunt beheren. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Schrijf je goed en heb je foto’s? Anders nemen we ook tekst en beeld op in het project. We regelen, als je dat wilt, ook de hosting en de domeinnaam. Onze websites laden altijd snel. Omdat dit afhakende bezoekers voorkomt.

Bovendien positioneert Google je daarmee hoger in de ranking. Een SSL-certificaat is ook standaard. Wel zo veilig. Dan staat de basis, maar we kunnen meer: denk SEO, SEA Google Analytics, e-mailmarketing en conversieoptimalisatie.

Social.

Krijg jij alleen maar vind-ik- leuks van je moeder en je beste vrienden?

Je weet zelluf: je zit in de problemen! Wij kennen Facebook en Instagram als geen ander en zorgen ervoor dat je deze kanalen gebruikt waar ze voor bedoeld zijn. Rechtstreeks contact en interactie met jouw doelgroep. Slimme inzet van jouw advertentiebudget. We vertalen jouw huisstijl door naar de diverse social media kanalen. Maar om aan jouw community te bouwen is dat niet genoeg. Wat jij nodig hebt voor meer volgers en een groter bereik zijn vette campagnes. Creatief, onderscheidend en in jouw tone of voice.

Met niet-te-missen-posts spreken we de volgers aan raken we met ze in gesprek. Leer ze kennen en kom erachter waar ze warm voor lopen. Want dan wordt het pas écht leuk.

Contact.

Zit er iets voor je bij? Of heb je die lappen tekst helemaal niet gelezen? Geen punt, we vertellen het graag nog eens na.

“Wij zijn met Studio Freeke een ontwerpproces ingegaan voor onze banquetmap; een project waarbij telkens vele correcties van onze kant moesten worden doorgevoerd. Het snel schakelen en de flexibele opstelling van de studio maakte dit tot een vlot proces met een zeer gewaardeerd eindproduct.”

Carine van Baars – Holiday Inn Leiden